Nieuw!!
Silo en Hydroponic liner met Drinkwater certificaat

Drinkwater
Drinkwater
Drinkwater

De huidige en aankomende regelgevingen verplichten dat alles wat in aanraking komt met drinkwater gecertificeerd veilig moet zijn. Er mogen dus gegarandeerd geen giftige toxische uitlatingen van het materiaal in aanraking komen met het water. Dat het drinkwater gegarandeerd vrij moet zijn van giftige stoffen is een logische maar ook wettelijke verplichting.

Als voedselproducent en verwerker moet het productieproces voldoen aan deze strenge eisen. Dit moet administratief worden bijgehouden. Dat is de reden dat DL Plastics B.V. als producent en verwerker het DelafleX materiaal heeft laten testen en keuren op de Drinkwater eisen. We hebben heel bewust een Duits keuringsinstituut ingeschakeld om de testen te laten uitvoeren. Dit omdat Duisland de strengste normen aanhoudt qua voedselveiligheid en drinkwater eisen.

Met gepaste trots kunnen wij melden dat DelafleX één van de enige liner materialen is op dit moment dat drinkwater gecertificeerd is. Door de huidige veranderingen in de regelgevingen zijn bij de huidige gebruikte materialen de certificaten ingetrokken.

Buiten dat DelafleX nu gecertificeerd is, is de bestendigheid* van DelafleX zeer hoog tegen:

  • Veelvoorkomende meststoffen in de tuinbouw
  • Zeer hoge UV belasting
  • Chloor waardes tot 3.5ppm
  • Klapperschade
  • Schade door ijsvorming
  • Hoge hittebestendigheid

DelafleX wordt exclusief verwerkt door DL Plastics. DL Plastics beschikt over de meest moderne snij en las technieken. Werkt uitsluitend met gecertificeerde en intern opgeleide productie medewerkers. Een ervaren team houd continu toezicht op de productie en controleert de liners uitvoerig voor deze worden verpakt. Klaar om wereldwijd te worden verstuurd.

*De genoemde bestendigheid zijn een richtlijn en niet van toepassing op mengsels van chemicaliën. Neem om zeker te zijn van bestendigheid in uw toepassing contact op met onze sales afdeling.

Contact opnemen

Logo DLplastics
Logo Delaflex
Logo Delafloat
Logo DLmest
Logo DLcover