Welkom bij DL Plastics

DL PLASTICS B.V. (v/h De Lange Plastic Linings) is een familiebedrijf, dat al meer dan 50 jaar een belangrijke speler op de wereldmarkt is op het gebied van het verwerken en monteren van flexibele folies. DL PLASTICS B.V. onderscheidt zich door haar vakkennis, flexibele instelling en natuurlijk om haar nuchtere Friese mentaliteit. Over de hele wereld hebben onze specialisten vele werken mogen realiseren voor grote nationale en internationale bedrijven.

Foodgrade
Drinkwater

De huidige en aankomende regelgevingen verplichten dat alles wat in aanraking komt met drinkwater gecertificeerd veilig moet zijn. Er mogen dus gegarandeerd geen giftige toxische uitlatingen van het materiaal in aanraking komen met het water. Dat het drinkwater gegarandeerd vrij moet zijn van giftige stoffen is een logische maar ook wettelijke verplichting.

Lees meer
Foodgrade
Food Grade

Doordat de aankomende regelgevingen verplichten dat alles wat in aanraking komt met voedingsmiddelen gecertificeerd voedsel veilig moet zijn. Er mogen dus gegarandeerd geen giftige toxische uitlatingen van het materiaal in aanraking komen met het voedsel. Van de verpakking van het zaadje van een plant, tot de verpakking in de supermarkt moet voedselveilig zijn.

Lees meer
Betonbescherming
Betonbescherming

DL PLASTICS B.V. levert en monteert diverse kunststof materialen voor betonbescherming in o.a. rioolgemalen, riool- en afvalwaterzuiveringsinstallaties (RWZI's, AWZI’s en industriële zuiveringen), rioleringsbuizen, biogasinstallaties silo's en kelders.

Lees meer
Waterstorage silo
Tankliners

Om de waterdichtheid van de silo’s te garanderen worden deze aan de binnenzijde voorzien van een tankliner. Liners worden in eigen fabriek, door gecertificeerde specialisten, op iedere gewenste afmeting in model geconfectioneerd.

Lees meer
Agrarisch
Bassins

Met behulp van de nieuwste lastechnieken worden door gecertificeerde vakmensen in een eigen fabriek jaarlijks duizenden liners voor wateropslag tanks en silo’s en honderden foliezeilen voor afdichting van waterbassins geconfectioneerd.

Lees meer
Petrochemie
Petrochemie

Voor diverse opdrachtgevers uit de olie- en petrochemische industrie levert en installeert DL PLASTICS B.V. op diverse locaties verspreid over de gehele wereld, kunststoffen voor vloeistofdichte onder afdichting t.b.v. opslagtanks, olietanks en tankparken.

Lees meer
Spuitlining
Spuitlining

DLPHS Lining. Dit materiaal is uitermate geschikt voor bestaande en deels aangetaste betonconstructies. DLPHS Lining is een blijvend flexibele kunststof betonbescherming die met behulp van een speciaal hiervoor ontwikkelde machine door onze specialisten op locatie wordt aangebracht.

Lees meer
Zwembaden
DelafloaT

Een DELAFLOAT wordt geconfectioneerd van een zeer hoge kwaliteit polyolefine materiaal. Het materiaal bestaat uit twee lagen ( een laag wit gekleurd ) met daartussen kleine met lucht gevulde ruimtes die zorgen voor het hoge drijfvermogen.

Lees meer
Logo DLplastics
Logo Delaflex
Logo Delafloat
Logo DLmest
Logo DLcover